↑ «: آزمایش اندازهگیری ضریب سختی فنر». بایگانیشده از روی نسخه اصلی در ۳۱ دسامبر ۲۰۱۲. دریافتشده در ۲۹ ژوئن ۲۰۱۱.
از دیگر آثار ایشان می توان به مریم مقدس،شب دهم،ساعت شنی،دیوار به دیوار،هم گناه،جیران،زندان زنان،برف،خبر خاصی نیست،کت چرمی و… اشاره کرد.
او می دانست که حرکت سیارات به دور خورشید را باید یک مساله مکانیکی در نظر گرفت و برای نیروی گرانشی قانون عکس مجذور فاصله را پیشنهاد کرد.
همچنین، قانون گرانش هوک، با وجود آنکه نسبت به فرضیههای مطرحشده در گذشته مقبولیت بیشتری داشت، هنوز جهانی نشده بود. به علاوه اظهارنظرهای هوک با شواهد تجربی یا نمودارهای ریاضی همراه نبود. خود هوک در سال ۱۶۷۴ در این زمینه چنین گفتهاست: «در حال حاضر هنوز بهصورت تجربی نتوانستهام دریابم که مقادیر مختلف جاذبه چگونه حاصل میشوند» (که بیانگر این مسئله است که هنوز نمیدانم که جاذبه از چه قانونی پیروی میکند) وی در مورد قانون کلی خود نیز چنین میگوید: «در حال حاضر به این قانون صرفاً اشارهای میکنم و آن را ادامه نمیدهم، زیرا که تا اتمام کارهایی که در حال حاضر دارم، نمیتوانم به این موضوع بپردازم»
در ویکیانبار پروندههایی دربارهٔ اندی هوگ موجود است.
مدارس و ادارات ۲۲ شهر و استان کشور شنبه ۲۰ بهمن تعطیل شد
رابرت هوک شاید بزرگترین دانشمند تجربی قرن هفدهم بود که صدها سال پیش مسئول توسعه مفهومی بود که منجر به فنرهای مارپیچ می شد که امروزه نیز به طور گسترده مورد استفاده قرار می گیرند.
مجله فیلمبازها و سریالبینها - مجله فیلمبازها و سریالبینهای
اسامی بازیگران و عوامل فیلم خاتی + خلاصه داستان و حاشیه های فیلم خاتی
Between other items, Hooke talked about "compounding the celestial motions on the planets of the direct motion with the tangent and a sexy movement in the direction of the central physique"; his "hypothesis on the lawes or triggers of springinesse"; a different hypothesis from Paris about planetary motions, which he explained at duration; endeavours to carry out or boost nationwide surveys; and the real difference of latitude between London and Cambridge.[120]
از جمله آثار این هنرمند می توان به شهرزاد،جیران،یاغی،من یک مستاجرم،میوه ممنوعه،شیدایی،چک برگشتی،قارچ سمی،سیزده،زاپاس،سگ بند،روز ششم و… اشاره کرد.
اگر فنرها پشت سر یکدیگر قرار گیرند، یک ترکیب سری از فنرها را داریم. در این حالت ثابت فنر حاصل برابر است با:
از رزونانس برای توصیف بازیابی موازی و مبتنی بر وجود نشانهها استفاده کردهاند.
یک ارزیابی جدید در مورد تاریخچهٔ قانون «عکس مجذور» نشان میدهد که تا اواخر دههٔ ۱۶۶۰ ??? ??? این فرضیه که جاذبه با مجذور فاصله، رابطهٔ عکس دارد نسبتاً متداول بودهاست و توسط افراد مختلفی و به دلایل متفاوتی، گسترش یافتهاست. خود نیوتون نیز در دههٔ ۱۶۶۰ نشان داد که با فرض حرکت دایرهای سیارهها، نیرو در راستای شعاع، رابطهای معکوس با مجذور فاصله از مرکز دارد. نیوتن که در ۱۶۸۶ با ادعای هوک در مورد قانون عکس مجذور مواجه شده بود، این مسئله را که باید هوک را به عنوان صاحب این ایده در نظر گرفت، تکذیب کرد و در این راستا دلایلی ارائه کرد که نشان میدهد افرادی قبل از هوک نیز به این مسئله اشاره کردهاند.